5 ninhos de Fettuccine
Água
Sal
2 colheres de sopa de manteiga
4 folhas de sálvia (ou 2 colheres de chá de sálvia seca)
Queijo parmesão ralado (opcional)
Modo de fazer:
Cozinhar o fettuccine na água e sal até ficar al dente. Escorrer.
Esquentar a manteiga em fogo baixo numa panela até derreter. Colocar a sálvia. Acrescentar o fettuccine e misturar. Desligar o fogo e servir.
English version: Fettuccine in butter with sage
Ingredients:
5 nests of Fettuccine
Water
Sal
2 tablespoons butter
4 sage leaves (or 2 teaspoons dried Sage)
Parmesan cheese grated (optional)
How to make:
Boil fettuccine in water and salt until al dente. Drain.
Warm butter over low heat in a saucepan until butter is melted. Place the Sage. Add the fettuccine and mix. Turn off the heat and serve.
Um comentário:
Manteiga de sálvia é bom demais! Com massas fica perfeito! Adorei o prato!
Beijos, Cecilia
www.yeswecooking.blogspot.com
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