Ingredientes:
1 xícara de arroz
1 xícara de pinhão cozido em água e sal, picado ao meio
2 dentes de alho amassados
½ cebola picada
Sal a gosto
Azeite de oliva
Modo de fazer:
Refogar no azeite a cebola e o alho por 1 ou 2 minutos. Adicionar os pinhões e refogar mais 1 minuto. Adicionar o arroz e dar uma refogada. Acrescentar 2 xícaras de água. Quando começar a ferver, baixar o fogo e cozinhar com a panela tampada até a água secar.
English version: Rice with Pine Nuts
Ingredients:
1 cup rice
1 cup cooked pine nuts in boiling water and salt, chopped in a half
2 garlic cloves, mashed
½ onion, chopped
Salt to taste
Olive oil
How to make:
Braise in olive oil onion and garlic for 1 to 2 minutes. Add the pine nuts and braise over 1 minute. Add rice and braise. Add water and when beginning to boil, turn the heat to low and cook cover until the water dry.
1 xícara de arroz
1 xícara de pinhão cozido em água e sal, picado ao meio
2 dentes de alho amassados
½ cebola picada
Sal a gosto
Azeite de oliva
Modo de fazer:
Refogar no azeite a cebola e o alho por 1 ou 2 minutos. Adicionar os pinhões e refogar mais 1 minuto. Adicionar o arroz e dar uma refogada. Acrescentar 2 xícaras de água. Quando começar a ferver, baixar o fogo e cozinhar com a panela tampada até a água secar.
English version: Rice with Pine Nuts
Ingredients:
1 cup rice
1 cup cooked pine nuts in boiling water and salt, chopped in a half
2 garlic cloves, mashed
½ onion, chopped
Salt to taste
Olive oil
How to make:
Braise in olive oil onion and garlic for 1 to 2 minutes. Add the pine nuts and braise over 1 minute. Add rice and braise. Add water and when beginning to boil, turn the heat to low and cook cover until the water dry.
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