Ingredientes:
400 g camarão sem casca
2 chuchus picados
1 tomate picado sem pele
½ cebola picada
1 colher de sopa de pimentão picado
Alho e sal
Tempero misto: cominho, louro e pimenta do reino
Azeite de oliva
Modo de fazer:
Temperar o camarão com alho e sal.
Numa vasilha misturar o chuchu e os demais ingredientes.
Refogar o chuchu e os demais ingredientes em um pouco de azeite até o chuchu ficar macio. Adicionar o camarão e refogar por mais 2 ou 3 minutos.
English version: Shrimp with Chayote
Ingredients:
400 g shrimp, deveined and shelled
2 chayotes chopped
1 tomato skinless and chopped
½ onion chopped
1 tablespoon green bell pepper chopped
Garlic and salt
Cumin, bay leaf and black pepper
Olive oil
How to make:
Season shrimp with garlic and salt.
In a bowl, mix chayote and remaining ingredients. Season with garlic and salt.
Braise chayote and remaining ingredients in a little of olive oil until chayote is tender. Add shrimp and braise for 2 or 3 minutes.
400 g camarão sem casca
2 chuchus picados
1 tomate picado sem pele
½ cebola picada
1 colher de sopa de pimentão picado
Alho e sal
Tempero misto: cominho, louro e pimenta do reino
Azeite de oliva
Modo de fazer:
Temperar o camarão com alho e sal.
Numa vasilha misturar o chuchu e os demais ingredientes.
Refogar o chuchu e os demais ingredientes em um pouco de azeite até o chuchu ficar macio. Adicionar o camarão e refogar por mais 2 ou 3 minutos.
English version: Shrimp with Chayote
Ingredients:
400 g shrimp, deveined and shelled
2 chayotes chopped
1 tomato skinless and chopped
½ onion chopped
1 tablespoon green bell pepper chopped
Garlic and salt
Cumin, bay leaf and black pepper
Olive oil
How to make:
Season shrimp with garlic and salt.
In a bowl, mix chayote and remaining ingredients. Season with garlic and salt.
Braise chayote and remaining ingredients in a little of olive oil until chayote is tender. Add shrimp and braise for 2 or 3 minutes.
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