Berinjela Assada com Tomate e Queijo
Ingredientes:
3 Berinjelas cortadas em rodelas
Alho e sal
Tomates cortados em rodelas
Tempero misto:cominho, louro e pimenta do reino
Queijo mozarela
Orégano
Azeite de oliva
Modo de fazer:
Temperar as berinjelas com alho e sal e colocar num pirex. Colocar por cima o tomate e temperar com tempero misto. Colocar no forno alto por 15 minutos.
Adicionar o queijo e o orégano. Regar com um pouco de azeite e deixar no forno por mais 5 minutos.
English version: Baked Eggplant with Tomato and Cheese
Ingredients:
3 eggplants sliced
Garlic and salt
Tomatoes sliced
Cumin, bay leaf and black pepper
Mozzarella cheese
Oregano
Olive oil
How to make:
Season eggplant with garlic and salt. Place eggplant in a baking dish. Put over the tomatoes and season with cumin, bay leaf and black pepper. Bake in high heat for 15 minutes.
Put over cheese and oregano. Sprinkle with olive oil and bake for 5 minutes.
Ingredientes:
3 Berinjelas cortadas em rodelas
Alho e sal
Tomates cortados em rodelas
Tempero misto:cominho, louro e pimenta do reino
Queijo mozarela
Orégano
Azeite de oliva
Modo de fazer:
Temperar as berinjelas com alho e sal e colocar num pirex. Colocar por cima o tomate e temperar com tempero misto. Colocar no forno alto por 15 minutos.
Adicionar o queijo e o orégano. Regar com um pouco de azeite e deixar no forno por mais 5 minutos.
English version: Baked Eggplant with Tomato and Cheese
Ingredients:
3 eggplants sliced
Garlic and salt
Tomatoes sliced
Cumin, bay leaf and black pepper
Mozzarella cheese
Oregano
Olive oil
How to make:
Season eggplant with garlic and salt. Place eggplant in a baking dish. Put over the tomatoes and season with cumin, bay leaf and black pepper. Bake in high heat for 15 minutes.
Put over cheese and oregano. Sprinkle with olive oil and bake for 5 minutes.
Nenhum comentário:
Postar um comentário