Esta é uma outra versão da postagem anterior, com a adição de azeitonas ao molho branco.
Ingredientes:
250 g conchiglioni
Água
Sal
Molho Branco:
2 xícaras de chá de leite
1 colher de sopa de maisena
1 colher de sopa de queijo parmesão ralado
Sal e pimenta do reino a gosto
Azeitonas verdes picadas
Azeitonas recheadas com pimentão picadas
Orégano
Queijo parmesão a gosto (opcional)
Modo de fazer:
Cozinhar o conchiglioni com bastante água e sal até ficar al dente. Escorrer.
Misturar os ingredientes do Molho Branco numa panela, adicionar as azeitonas e esquentar em fogo baixo, sempre mexendo, até o molho engrossar.
Misturar o conchiglioni com o molho e salpicar com orégano e queijo parmesão.
English version: Conchiglioni with Olive
This is another version of the previous post, with the addition of olives to white sauce.
Ingredients:
250 g conchiglioni
Water
Salt
White Sauce:
2 cups milk
1 tablespoon cornstarch
1 tablespoon parmesan cheese grated
Salt and Black pepper to taste
Olives chopped
Olives stuffed with pimento chopped
Oregano, dry
Grated parmesan cheese to taste (optional)
How to make:
Cook cochiglioni in a pot of boiling salted water with a little amount of olive oil until tender but still firm to the bite (al dente), stirring occasionally. Drain.
Combine ingredients of the White Sauce in a pan. Add olives chopped and cook, stirring constantly, until the sauce is thicken.
Toss the conchiglioni with White Sauce. Sprinkle with oregano and grated parmesan cheese. Serve.
Ingredientes:
250 g conchiglioni
Água
Sal
Molho Branco:
2 xícaras de chá de leite
1 colher de sopa de maisena
1 colher de sopa de queijo parmesão ralado
Sal e pimenta do reino a gosto
Azeitonas verdes picadas
Azeitonas recheadas com pimentão picadas
Orégano
Queijo parmesão a gosto (opcional)
Modo de fazer:
Cozinhar o conchiglioni com bastante água e sal até ficar al dente. Escorrer.
Misturar os ingredientes do Molho Branco numa panela, adicionar as azeitonas e esquentar em fogo baixo, sempre mexendo, até o molho engrossar.
Misturar o conchiglioni com o molho e salpicar com orégano e queijo parmesão.
English version: Conchiglioni with Olive
This is another version of the previous post, with the addition of olives to white sauce.
Ingredients:
250 g conchiglioni
Water
Salt
White Sauce:
2 cups milk
1 tablespoon cornstarch
1 tablespoon parmesan cheese grated
Salt and Black pepper to taste
Olives chopped
Olives stuffed with pimento chopped
Oregano, dry
Grated parmesan cheese to taste (optional)
How to make:
Cook cochiglioni in a pot of boiling salted water with a little amount of olive oil until tender but still firm to the bite (al dente), stirring occasionally. Drain.
Combine ingredients of the White Sauce in a pan. Add olives chopped and cook, stirring constantly, until the sauce is thicken.
Toss the conchiglioni with White Sauce. Sprinkle with oregano and grated parmesan cheese. Serve.
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