Nas 2 fotos abaixo mostramos parte de nossa ceia do réveillon, que teve Salada de Batata com Damasco e Nozes, Pernil de Porco (na foto aparece já fatiado), Arroz com Amêndoas, Farofa e de sobremesa frutas frescas e Torta de Chocolate com Merengue. Colocamos também na mesa muita ameixa, figo e damasco secos, nozes e amêndoas. Nas postagens seguintes daremos as receitas do Pernil de Porco Assado ao Vinha d'Alhos e do Arroz com Amêndoas.
Depois dos fogos no cais da Praia da Armação, fomos para um bar chamado Gulf Stream, situado no Shopping número 1, onde dançamos rock com música ao vivo de um conjunto, que toca músicas dos Beatles, Elvis Presley, Dire Strait e outros do gênero. Recomendamos este bar, pois é animado e o conjunto é de boa qualidade. Quem não quiser pagar pode ficar nos corredores do Shopping, já que só cobram de quem sentar no bar.
English version: New year's celebration and holiday in Búzios
As we spend our holiday and new year's celebration in Búzios, we don't make new posts on the blog because we don't have internet there. We are back from Rio de Janeiro with renewed energy and plenty of new recipes.
In 2 photos below we show part of our supper of new year's celebration, who had Potato Salad with Apricot and Walnuts, Baked Pork Leg (in the photo appears sliced), Rice with Almonds, Farofa and fresh fruits and Chocolate with Meringue Cake from dessert. We place also on the table plum, fig and apricot dried, walnuts and almonds. In the following posts we will give the recipes of Baked Pork Leg in Vinegar-Garlic Marinade and Rice with Almonds.
After fire works in the pier of the Praia (beach) da Armação, we go from a bar called Gul Stream, located in Shopping number one, where we dance with live music of a rock's band, who plays music of the Beatles, Elvis Presley, Dire Strait and similar. We recommend this bar because it is very happy and have a band of good quality. If you do not want to pay you can stay in the corridors of the Shopping, because the bar is opened and only pay who site in the bar.
Nenhum comentário:
Postar um comentário