Ingredientes:
4 ossobuco
Lingüiça calabresa fatiada
Tomate picado
Cebola picada
Temperos:
Alho e sal
Cominho, louro, páprica e pimenta do reino
Sementes de mostarda
6 batatas médias ou grandes
Óleo vegetal
Modo de fazer:
1. Temperar o ossobuco com alho, sal e os demais temperos.
2. Numa panela de pressão, refogar o ossobuco, com o tomate
e a cebola, no óleo vegetal até dourar.
3. Adicionar umas 3 xícaras de água, tampar a panela e
cozinhar na pressão por cerca de 20 minutos.
4. Tirar do fogo e abrir a tampa com cuidado.
5. Adicionar as batatas, fechar a panela e cozinhar por mais
5 minutos. Se necessário acrescentar mais água.
Beef Shank
4 slices
of beef shank (bone in)
Calabrese
sausage or chorizo sliced
Tomato
chopped
Onion
chopped
Temperos:
Garlic and
salt
Cumin, bay
leaf, paprika and Black pepper
Seeds of
mustard
6 potatoes
Vegetal oil
How to:
1. Season the slices of beef shank with garlic,
salt and remaining seasonings.
2. In a pressure cooker, braise the beef shank with
tomatoes and onion in vegetable oil until golden brown.
3. Add about 3 cups of water, cover the Pan and
cook in the pressure for about 20 minutes.
4. Remove from the heat and open the lid carefully.
5. Add the potatoes, close the pressure cooker and
cook for another 5 minutes. If necessary, add more water.
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